Det første anti-slankekursprogram der lader dig spise alt din yndlingsmad og stadig tabe 0,5-1 kg fedt om ugen ...

... uden at tælle kalorier, gå sulten i seng eller holde dig tilbage fra at leve dit liv

Image

Scroll nedad for at læse videre

Endelig ... Koden til et VARIGT fedttab uden selvop-
ofrelse er knækket ... skal du være med i klubben?

Endelig ... Koden til et VARIGT fedttab uden selvop-
ofrelse er knækket ... skal du være med i klubben?

ImageImageImage
Image
Image

Skrevet af Christian Øyen Dam
Fysioterapeut og stifter af Fitnessformularen


Velkommen til salgssiden for den 3. og endelige version af anti-slankekursprogrammet Projekt Spis Din Mave Flad (forkortet til Projekt SDMF).

Programmet er desværre lukket lige nu, men hvis du vil have en email, ligeså snart jeg åbner op for nye tilmeldinger igen, så skriv dig på ventelisten her:

Tilmeld dig her og få en mail, så snart Projekt SDMF åbner op igen

Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage gratis hjælp og støtte.

Projekt Spis Din Mave Flad er et dybdegående online videokursus, der giver dig definitivt styr på alt, hvad du nogensinde får brug for at vide ift. optimal spisning for et varigt fedttab - for derefter at guide dig igang med at spise dig hele vejen ned til din drømmevægt med “Projekt SDMF-livsstilen” startende fra dit første dagligvareindkøb.

Du får de nøje udvalgte principper, strategier og værktøjer, der gør den måde du spiser på, for at tabe dig, både behagelig, holdbar og realistisk, så du endelig kan nå hele vejen i mål.

Image

I modsætningen til de traditionelle, midlertidige løsninger, du sikkert har prøvet så mange gange før, så hjælper Projekt SDMF dig ikke bare med at tabe 2,5 kg i løbet af et par uger, hvorefter du brænder ud, mister motivationen og vender slukøret tilbage til din gamle livsstil igen.

Den måde du vil lære at spise og leve på virker nemlig ikke kun, når du har masser af motivation, overskud og tid i din hverdag, men også når du ikke har. 

Uanset hvor travl og spontan din hverdag kan blive, vil du altid kunne holde fast i de principper, strategier og værktøjer, du bliver udstyret med - selv hvis du: 

 • Kommer træt, stresset og sulten hjem fra arbejde
 • Har buffet på arbejdet, du ikke selv er herre over
 • Har svingende arbejdstider (f.eks. natarbejde)
 • Ikke gider spise kedelig slankemad i løbet af dagen
 • Har børn, mand og familie, der spiser med
 • Skal til fødselsdag, konfirmation eller fest i weekenden
 • Ikke orker at skulle efterleve en masse svære regler og rammer
 • Og i alle andre situationer din travle hverdag bringer dig ind i

For at følge programmet, skal du nemlig hverken tælle kalorier, spise kedelig slankemad, føle dig sulten i løbet af dagen, sige nej til kage, pizza og is eller stoppe med at drikke alkohol, hvis du ikke har lyst til det - eller noget som helst andet, du ikke kan leve med resten af dit liv.

Alt hvad jeg vil bede dig om at gøre, er at tage en række nøje udvalgte fedttabsfremmende tiltag til dig, der i grove træk:

 • Får dig til at spise markant færre kalorier hver dag uden at tælle dem, spise kedelig slankemad eller gå sulten i seng (du kommer til at spise fedttabsvenlige versioner af helt almindelig, lækker hverdagsmad)
 • Pga. overstående punkt gør plads til at du kan inkludere lidt af alt din "yndlingsusunde" mad, når du får brug for det - uden at bremse din fremgang (slut med at takke nej til lagkagen til familiefødselsdagen)
 • Lader dig tabe ca. 0,5-1 kg fedt om ugen uden at brænde ud og miste motivationen (du vil få værktøjerne til at tage det bedst mulige valg i alle situationer, dit liv vil bringe dig i)
 • Gør det uendelig mange gange nemmere at tage gode valg i løbet af dagen, da du vil være forberedt, når sukkertrangen melder sin ankomst (både mentalt og rent praktisk)
 • Og lader dig spise og leve som et helt normalt menneske uden at stresse, "leve for sundhed" eller føle, du er på kur (du vil aldrig - som i aldrig nogensinde - føle dig holdt tilbage fra at leve dit liv)

Tilmeld dig her og få en mail, så snart Projekt SDMF åbner op igen

Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage gratis hjælp og støtte.