Forskellen på de 2%, der taber sig
for livet - og de 98%, der ikke gør

Forskellen på de 2%, der taber sig for livet - og de 98%, der ikke gørImage

Har du nogensinde undret dig over, hvordan nogle helt almindelige mennesker taber 10, 20 eller måske endda 60 kilo for livet, imens andre, i dyb frustration, må slå sig til tåls med en træt og overvægtig krop, de er kede af?

Lad mig sige det sådan:

Det har jeg.

Og efter en uddannelse som fysioterapeut, mere end 11 års kost- og træningseksperimentering på egen krop og tonsvis af interviews med de største danske succeshistorier ift. varigt vægttab...

Image
Som dem fx dem her

... er kabalen endelig ved at gå op.

Og lad mig bare give dig svaret med det samme:

Indtil videre ser det ud til, at for at opnå et livsforandrende varigt vægttab, så skal du simpelthen bare spise chiagrød og drikke citronvand. Og putte organisk smør i morgenkaffen.

Og så skal hele pivtøjet ellers bare en ordentlig tur på The Instagram.

Ej... Det er selvfølgelig bare en jokes.

For at opnå et varigt vægttab...

... skal du spise 6-8 af Fitness Formularen's spritnye TURBO2000 slankepiller, som indeholder en top hemmelig fedtforbrændende ingrediens (bananer), morgen, middag og aften hver dag.

Image
Kun 349kr pr. glas (et glas holder en HEL uge)

Okay.

Jeg er færdig med platte jokes nu.

Her er hvad jeg mener, når jeg siger, at kabalen endelig er ved at gå op.

Det forholder sig sådan, at jeg efterhånden har opdaget nogle kritiske psykologiske nøgleforskelle mellem den succesfulde vægttaber og den IKKE succesfulde vægttaber.

Nøgleforskelle der skiller vindergruppen fra taber gruppen.

Og hvis det kan lykkes mig, at overføre den her viden fra mit hovede til dit hovede, vil det hjælpe dig noget så ufatteligt (voldomt) meget på resten af din rejse imod dit personlige vægttabsmål, at det næsten ikke er til at forstå.

Lad mig i hvertfald sige det sådan her:

Hvis du indtil nu har haft svært ved at tabe dig - og ligeså vigtigt holde de tabte kilo væk bagefter - så tør jeg godt sige, at der venter en 'AHA-oplevelse' eller to på dig.

Den viden du nu vil blive eksponeret for, er nemlig... ja, lad os bare sige en del mere nuanceret og dybdegående, end den gængse sundhedsartikel du finder ude på det store, dejlige danske internet.

**Voldsomt hosteanfald**

Image
Herre jemini, nu er verden da af lave

... hvilket også betyder, at det her stykke læsning, ikke er beregnet til alle og enhver.

Så inden vi går alt for godt i gang, vil jeg lige, af respekt for din tid, starte med de "dårlige nyheder".

De sandheder jeg nu vil dele med dig, vil IKKE lade dig tabe dig hurtigt. De vil IKKE gøre det 'æææh dejlig nemt' for dig. Og de fleste vil give op, inden de har tabt et eneste gram.

Sandsynligheden for at du også vil give op, er (desværre) statistisk set ret høj.

Og ja. Jeg ved godt at det her ikke var verdens mest "Ole Henriksen"-agtige "WUUUH!" good feeling start. Men altså...

Du kommer jo ikke til at opnå din drømmevægt, ved at jeg også bare er endnu en af dem, der forsøder sandheden, vel?

Heldigvis gemmer der sig også en god nyhed eller to.

Fx, at hvis du rent faktisk implementerer de sandheder, du nu vil blive indviet i... så vil du forhåbentligt undgå en masse frustrerende, fejlslåede vægttabsforsøg ude i fremtiden.

I stedet at spilde din tid yderligere, vil du få:

Et realistisk syn på, hvordan din vægttabsrejse kommer til at forløbe i virkeligheden, så du ved, hvad der venter dig rundt om hjørnet.

En markant større chance for holde motivationen igennem de svære tider (som der kommer MANGE af, skulle jeg hilse at sige... ja, endnu en dårlig nyhed).

Og for første gang nogensinde vil du være mentalt udrustet til at opnå et VARIGT vægttab uden konstant madstress, dårlig samvittighed og yoyo-vægt.

Lyder det ikke fedt nok?

Jo... Lidt "Ole Henriksen WUUUH!" good feeling skal der alligevel være plads til.

Godt.

MÅDEN hvorpå jeg vil demonstrere forskellene mellem den succesfulde vægttaber og den IKKE succesfulde vægttaber, er gennem en beskrivelse af to forskellige vægttabstyper.

Jeg har nemlig fundet ud af, at man kan dele ALLE, der prøver at tabe sig, ind i to grupperinger.

Den slankekursfokuserede vægttabstype…

… og den livsstilsfokuserede vægttabstype.

Lige nu er du én af de to.

Hvilken? Jo, det finder du ud af lige om lidt.

Vær dog opmærksom på det her...

Den ene vægttabstype kommer sandsynligvis aldrig nogensinde til at tabe sig. Højest lidt yoyo-vægttab hist og her. Den anden gør. Big time.

Og lige en sidste ting... Der er intet at købe her. Nul og nix. Det her stykke læsning er bare ren værdi fra mig til dig. Så snup dig en kop frysetørret asfaltkaffe fra BKI, slå fødderne op på glasbordet og nyd læsningen.

Klik her for at fortsætte... (side 2 af 4)