Starter-kit for travle kvinder

Kickstart dit VARIGE vægttab
på bare 7 dage ved at spise
mad du rent faktisk har lyst til

Kickstart dit VARIGE vægttab
på bare 7 dage ved at spise
mad du rent faktisk har lyst til

Image

Værdi: 399 kr • Pris: Din e-mail

Og nej, det koster dig ikke
en krone, kun din mail

Og nej, det koster dig ikke en eneste krone, kun din mail

Image

7-dages kalorietælleri's-fri kostplan

For os er livskvalitetet ikke at veje alt vores mad, tracke alle vores kalorier og rende rundt med præ-pakkede plastikbokse med mad. Livskvalitet er at spise mad, vi rent faktisk har lyst til, og som vi samtidig taber os af helt af sig selv.

Derfor får du først og fremmest en kalorietælleri'sfri kostplan til 7 dage, hvor du blot vælger én ud af 4 nemme opskrifter til hvert måltid, og så er det det. Planen inkluderer morgenmad, snacks til dagen, frokost, aftensmad og endda dessert.

Få adgang med det samme
Image

12 ekstra opskrifter du kan bytte ud med

Ud over kostplanen får du også 12 ekstra opskrifter, du kan bytte ud med, som du vil. Du får alt fra burger, morgenmadspizza og amerikanske pandekager til iskaffe, jordbærsorbet og bananis. Alt sammen i vægttabsvenlige versioner.

Ingen af opskrifterne kræver underlige ingredienser, og de er alle sammen hurtige og nemme at bikse sammen i selv en travl og stresset hverdag.

Få adgang med det samme
Image

Seriøst god hjælp i din indbakke

Selvom kostplaner og opskrifter kan være en god inspiration til det med maden, så fører de dig aldrig til det, vi tror på, du i virkeligheden drømmer om, nemlig aldrig nogensinde at skulle behøves bekymre dig om mad og vægttab igen.

Derfor lærer vi dig stille og roligt op i kunstarten "VARIGT vægttab", så du kan give slip på restriktioner og slankekursmentalitet - og opnå den dybe madro, sprudlende selvkærlighed og holdbare fremgang på vægten, du fortjener.

Få adgang med det samme