Tilbage fra de døde …

Af Christian Øyen Dam, fysioterapeut og stifter af Fitnessformularen

0 Delinger

Nå … nu kan den længe ventede post-rejse-opdatering vidst ikke udskydes længere.

Og lad mig starte showet ud med at sige:

Yo 🤟

Håber du har det godt ude på anden side af skærmen, og at du har fået afsat den sidste ildfaste skål med rester af andevinger, ryg og genvarmet Beauvais rødkål.
Som du måske har lagt mærke til, hvis du tidligere har fulgt med her på siden, så har jeg været lidt stille her i løbet af de seneste 3 måneders tid.

Eller … stille og stille … jeg har været fuldstændig inaktiv.
Ren søstjernen.
Men nu er jeg altså tilbage – og i dag vil jeg fortælle dig lidt om, hvad der er sket med Fitnessformularen, siden jeg tog ud og backpackede mig igennem Thailand, Vietnam og Indonesien for snart 3 måneders tid siden.

Og lad mig sige det sådan …

Det er sket noget rimelig f#€%ng drastisk meget med min lille fitnessbutik på den her korte tid 😳

Og jeg vil ikke trække spændingen.

Her er, hvad der er sket:

Alle online kurser og digitale produkter er taget af hylden og kommer, som det ser ud lige nu, ikke tilbage igen. Nogensinde. Også selvom det er januar om 4 dage, og der ellers ville være solid skilling at hente her i butikken med en lille Projekt Spis Din Mave Flad-kampagne.

For at få den her drastiske beslutning til at give logisk mening, hvilket den nok ikke gør lige nu, bliver jeg nødt til at tage dig med tilbage, 11.000 km syd/øst på, for ca. 2,5 måned siden.

På det her tidspunkt sad jeg i bar kas’ med min MacBook Pro i en hostelbar på Bali, små 2 ugers tid inde i min rejse.

Jeg havde siddet og prøvet at uploade en lang status med et lækkert billede ala det, du ser i det her opslag, i (no shit) over 1 time på verdens suverænt dårligste WIFI.

For at det ikke skulle være nok, blev jeg også nærmest tvunget bajer i halsen af de andre backpackere på samme hostel, selvom klokken kun var 11 om formiddagen.

Inden jeg tog afsted på den her rejse, havde jeg lavet en soleklar aftale med mig selv om, at jeg ville sørge for at få arbejdet i min. 1-2 timer om dagen.

Men efter den ene WIFI-skuffelse og bajerinvitation efter den anden, og med den konstante bevægelse fra den ene vanvittige oplevelse til den næste, måtte jeg indse, at backpacking og arbejde desværre ikke fungerede ligeså godt sammen, som jeg ellers havde troet hjemmefra.

I starten blev jeg ved med at trække computeren frem i håbet om, at jeg nok skulle få knækket koden til bare en lille smule produktivitet.

Men jeg kunne simpelthen ikke samle mine tanker om mit arbejde i de her vanvittige omgivelser, uanset hvor hårdt jeg prøvede.

Og ja … til sidst måtte jeg slukøret indse, at jeg alligevel nok ikke kunne holde, hvad jeg ellers havde lovet mig selv, inden jeg tog afsted ift. alt det her arbejdssjov.

Summasummarum …

Efter at have slugt den her kamel, endte jeg med at tillade mig selv bare at nyde rejsen fuldt ud og vende tilbage til den gode gamle formular, når jeg kom hjem igen.

Den løb jo nok ingen vegne.

Men … 

… den her beslutning skulle, stik imod, hvad jeg troede da jeg tog den, vise sig, at blive noget af det mest produktive rent arbejdsmæssigt, jeg nogensinde har gjort.

Siden jeg startede Fitnessformularen tilbage i slutningen af 2016, har jeg nemlig aldrig tilladt mig selv meget mere end 5-6 dage i træk, hvor jeg har været helt mentalt unplugged.

Og når man for første gang i 4 går rundt med frie tanker i verdens smukkeste omgivelser på den anden side af jorden og har trukket stikket helt (som i HELT) fra noget, man ellers har næsen dybt begravet i hver evigt eneste dag, så får man noget, man ellers aldrig nogensinde ville have fået.

Et massivt fugleperspektiv på sit liv.

Man bliver kastet 10.000 meter op i luften og kan pludselig se sig selv og alting i et helt nyt lys.

Ens værdier. En visioner. Ens retning.

Og pludselig begyndte jeg at få den ene indsigt efter den anden ift. Fitnessformularen, som jeg sikkert aldrig havde fået, hvis jeg havde fortsat med at arbejde på ferien.

Jeg indså, at jeg har gjort rigtig mange ting rigtigt i mine 4 år med Fitnessformularen, og at jeg er sindsygt stolt.

Men jeg indså også, at jeg var på vej ud af et forkert spor ift. mine værdier og vision, hvis jeg fortsatte, som jeg gjorde.

En af de ting, jeg indså, var at min dybeste værdi er noget så simpelt som at forandre liv på det dybest mulige plan.

Skabe den størst mulige fysiske og psykiske transformation hos folk, som vil forandre, ikke bare deres krop, men hele deres liv til det (voldsomt meget) bedre for altid.

Samtidig indså jeg også, at den måde, jeg havde bygget min forretning op på indtil da, ikke efterlevede den her værdi i en ligeså høj grad, som mit potentiale inviterede til.

Jeg indså, at jeg havde brugt 4 år på at opbygge en fitnessvirksomhed, som solgte online kurser og digitale produkter til så mange mennesker som muligt.

Og jovist, jeg havde altid lagt liv og sjæl i de her produkter og givet ALT, hvad jeg overhovedet kunne, altså … i 2018 brugte jeg 8 måneder på at skabe online kurset Projekt Spis Din Mave Flad, snak om at gøre sit arbejde ordentligt … men her var også, hvad jeg indså.

Hvis min ypperste værdi var at forandre liv på det dybest mulige plan …

Var det her så virkelig den rigtige måde at gøre det på?

Var et online kursus, selvom det kunne nå vidt omkring, virkelig det ultimativt mest transformerende for mine klienter?

Eller kunne jeg gøre det bedre, hvis jeg var helt ærlig med mig selv?

Da jeg gjorde mig de her tanker, var jeg lige ved at få en depression …

For stille og roligt indså jeg, at de sidste 4 års arbejde måtte skrottes, hvis jeg skulle efterleve den her værdi.

Jeg blev simpelthen nødt til at stoppe med at sælge online kurser og tænke i endnu mere transformerende baner.

De mest transformerende baner, kendt til menneskeheden.

Og her var … hvad jeg fandt frem til:

Jeg blev nødt til at stoppe salget af online kurser øjeblikkeligt og begynde at coache 1-1 i stedet for på den dybeste og ubestridt mest værdifulde måde, jeg kunne.

På en måde, hvor jeg gav ALT, hvad jeg havde at give.

Nej, jeg ville ikke komme til at arbejde sammen med ligeså mange klienter, som hvis jeg solgte online kurser – men til gengæld, ville jeg komme til at skabe en 1000x dybere transformation hos de få udvalgte klienter, jeg kom til at arbejde sammen med.

Som jeg endelig havde indset, så fører Information nemlig ikke nødvendigvis til transformation.

Det er kun en lille bid af transformationskagen.

Jo vidst, for at skabe transformation er det fedt med noget god information, ja – men det kræver også bare nogle andre ting, som kun ægte 1-1 coaching kan give.

En langt mere ubrydelig beslutning pga. den større indledende investering ift. et online kursus.

En coach at stå til regnskab overfor, der giver mindst ligeså stor en f€%k, som du selv gør.

En detaljeret skræddersyet kost- og træningsstrategi med løbende justering alt efter din erfaringer med den.

En der holder øje med dig og skubber dig tilbage på sporet, når du er ved at afspore dig selv underbevidst.

En der kan se dit fulde potentiale, som også får dig til at se det selv for første gang i dit liv.

En der tjekker ind på dig hver uge og sørger for, du har alt, hvad du har brug for hele vejen fra A til Å.

Og ja … det kan et online kursus bare ikke levere uanset hvor godt, det er.

Det kan kun ægte personlig coaching.

Og det er derfor, at jeg er blevet nødt til at skrotte de sidste 4 års benhårde arbejde (selvom det forresten gør VOLDNAS, wow) og re-boote Fitnessformularen på ny.

For at kunne forandre liv på det dybest mulige plan, som jeg ved er muligt for mig og Fitnessformularen.

Så når du arbejder sammen med mig fremover, så vid altså, at jeg går all-in på dig, som du aldrig har oplevet det før.

Forestil dig du hyrer en online personlig træner, en vanecoach, en kostvejleder OG en mindset-coach på én og samme gang. På fuldtid.

Det er hvad, du får som klient hos mig fra nu af.

Den dybest mulige transformation og den mest muligt engagerede coach.

Ja … det blev en lidt lang opdatering det her. Men jeg håber, den fik forklaret de 128.483 tanker, jeg har rendt rundt og bakset de sidste 2-3 måneders tid.

Det har været den mest intense og transformerende tænkerunde, jeg nogensinde har haft ift. Fitnessformularen, men jeg kan mærke i mit hjerte, at det er det rigtige valg, jeg går med nu.

Også selvom det sætter mig vanvittigt meget tilbage rent forretningsmæssigt.

Og ja … ellers glæder jeg mig bare til at komme igang med at buldre lidt igen med alt det gratis materiale på Facebook, Instagram og email – og ikke mindst til at forandre mine betalende klienters liv på et så hidtil uset niveau, at deres liv aldrig nogensinde vil være det samme igen efter vores tid sammen slutter ❤️

Bedste hilsner,Onkel Chris

P.S.

Hvis du forresten kunne tænke dig at tabe dig op imod 10 kg (alt efter dit udgangspunkt selvfølgelig) inden april, komme i dit livs form og starte en livsvarig opgradering af dine vaner og dit mindset, der vil forandre dit liv for altid, så kan du nu ansøge om at blive en af mine første helt tætte 1-1 klienter, som bliver fulgt hele vejen, på linket her:

https://fitnessformularen.typeform.com/to/IW9cur

Det fungerer sådan, at du udfylder en kort ansøgning og booker en 10-minutters telefonsamtale i min kalender på et tidspunkt, der passer os begge – og så tager vi en snak hvor formålet er at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig eller ej.

Så hvis du er seriøs om at transformere din krop og dit liv på det dybest mulige niveau, så hop ind på linket og smid mig en ansøgning. Så ser vi på mulighederne 🤟

0 Delinger