Gratis webinar:

"Sådan taber du dig for livet
uden at opgive din yndlingsmad,
tælle én eneste kalorie eller
hade dit liv i processen ..."

Næste start: I aften kl. 20:00

Dine oplysninger er 100% sikre og
vil aldrig blive delt med andre


Image

Kære læser.

Hvis du kunne tænke dig at lære, hvordan jeg hjælper mine klienter med at opnå et i sandhed livsforandrende VARIGT vægttab uden kalorietælleri, opgivelse af deres yndlingsmad eller svære regler og restriktioner, så er det her nok den vigtigste side på internettet, du læser her i dag.

I løbet af de sidste par måneder, har jeg nemlig sammensat et intet mindre end episk (og 100% gratis) webinar, der viser dig præcis hvordan.

Mit mål er, at når du har set det her webinar, så vil du aldrig nogensinde prøve at tabe dig på samme måde igen.

Du vil have fået et helt nyt (og ekstremt befriende) syn på rejsen ned i vægt, som vil følge dig resten af dit liv.

For at bevise, at jeg kan hjælpe dig, vil jeg, inden du får invitationen til webinaret, vise dig et eksempel, på en af de klienter, jeg har hjulpet med at opnå drømmevægten.

Længere nede på siden, kan du også se endnu flere eksempler, så du kan se, at det her ikke bare var en engangsforestilling.

Her var min klient Ida, dengang hun først blev klient hos mig.

Image
Her er Ida den dag i dag:
Image

38 kg lettere ...

Så uden at spilde mere af din dyrebare tid, vil jeg hermed give dig en invitation til mit nye gratis webinar med den over-the-top fancy titel:

"Sådan taber du dig for livet uden at opgive din yndlingsmad, tælle én eneste kalorie eller hade dit liv i processen ..."

"Sådan taber du dig for livet uden at opgive din yndlingsmad, tælle én eneste kalorie eller hade dit liv i processen ..."

For at reservere din gratis plads i den virtuelle foredragssal skal du bare trykke på knappen herunder, vælge det tidspunkt, der passer dig bedst og tilmelde dig med dit navn og din email (hvis ingen af tidspunkterne passer dig, så tilmeld dig alligevel - så siger jeg til, når der kommer nye tider).

Og så glæder jeg mig ellers bare til at indstille dit indre kompas direkte i retningen af din drømmevægt, ligesom jeg gjorde for Ida i sin tid.

Næste start: I aften kl. 20:00

(flere tider kan vælges)
Bedste hilsner,
Image

Christian Øyen Dam

Fysioterapeut og stifter af Fitnessformularen

Her er nogle flere resultater de ting, jeg vil dele med dig her i webinaret, har skabt for mine klienter indtil videre:

Image Image Image Image Image

Næste start: I aften kl. 20:00

(flere tider kan vælges)