Opskrifts(e)bogen der gør vægttab lidt sjovere

Kunne du tænke dig at spise pizza, banankage
og pandekager med is ... og stadig tabe dig?


E-BOG

... så download de samme nemme (og ultra-lækre) opskrifter mine glade klienter lige nu spiser sig ned i vægt med uge for uge uden at opgive deres yndlingsmad


MUNDVANDSFREMKALDENDE VÆGTTABSVERSIONER AF ALT
DIN
YNDLINGSMAD


"Lækre hverdagsopskrifter af simple ingredienser for energi til hele dagen, forbedret helbred og løsere jeans..."


Eksklusivt velkomsttilbud for nye KDVF-læsere

Opskrifts(e)bogen der gør
vægttab lidt sjovere


Kunne du tænke dig at få lov til at spise pizza, banankage og pandekager med is ... og stadig tabe dig effektivt?


... så hent de samme nemme, lækre opskrifter mine glade klienter lige nu spiser sig ned i vægt med uge for uge uden at opgive deres yndlingsmad


MUNDVANDSFREMKALDENDE VÆGTTABSVERSIONER AF ALT
DIN
YNDLINGSMAD

E-BOG

"Lækre hverdagsopskrifter af simple ingredienser for energi til hele dagen, forbedret helbred og løsere jeans..."
Hvis der er én ting, der er frustrerende at se på ... så er det hvor legende let vægttabsbranchen får vejen ned i vægt til at se ud ...

Image
Skrevet af Christian Øyen Dam,
fysioterapeut og stifter af Fitnessformularen

Du skal bare opgive kulhydrater.

Eller fedt.

Eller hvordan er det nu, det er?

Noget med chiafrø, aloeverapulver og kokosolie ikke sandt?

Og vupti, så ligner du en 179 cm høj Victorias Secret undertøjsmodel med flad mave, perfekte lange slanke ben og hollywood-tan - og har pludselig otte mandlige modeller med six-pack abs og butterflies halsende efter dig med røde roser og rødvin.

Inden 7 dage.

Pliiing! Slank.

Let som en leg.

Eller hvis du er en mand, en perfekt fitnessmodel med olieindsmurte abs og et ekstremt fremhævet kæbeparti.

Lad mig i hvertfald sige det sådan her:

Der er ikke noget at sige til, hvis du stille og roligt er ved at rive håret ud af hovedet på dig selv over hvor svært det er at slippe af med de overflødige kilo i den virkelige verden.

Og hvor forbandet svært det er at holde motivationen i mere end 2-3 uger af gangen, når succeskriteriet er at sige "nej tak" til så meget af det mad, du rent faktisk har lyst til at spise, som muligt, indtil du uundgåeligt falder i igen.

For helt ærligt…

... så er det altså bare ikke en aloeverashake og en pære, som du har aller mest lyst til at hygge dig med, når du kommer træt, stresset og sulten hjem fra arbejde kl. 17:22 efter en travl dag på arbejdet.

Og gud forbyde om du har overskud til at stå i køkkenet og bruge 2,5 time på at lave ratatouille med grillede kalkunspyd og fennikelsalat på en tilfældig onsdag aften.

Eller køre landet tyndt efter specialbutikker for at fyre 400 kr af på mandelmel, sukrin og proteinpulver til en portion sunde proteindadelkugler, som alligevel ikke ender med at være de 3 timer værd, som de tog at lave.

Selvfølgelig vil du gerne spise sundere, have mere energi og være bedre imod din krop, men kan det virkelig passe, at det skal være sådan en hård kamp imod dig selv at gøre det?

Behøver det virkelig at gå ud over din livskvalitet og dit humør på den måde?

Er konstant madstress og masochisme virkelig den eneste vej til en krop, du kan være stolt af at kigge tilbage på i spejlet?

Videnskaben viser, at verdens bedste diæt er den, som man kan gøre til en livsstil, man holder af.

Og hvis ikke du holder af at opgive brød, pasta, slik og ja … alle de her lækre ting som de fleste diæter og kure fordømmer som ulovlige, så er de her gængse restriktive slankemetoder, som de fleste af os er vant til at kæmpe med det meste af vores liv, nok ikke den rigtige vej for dig.

Fair nok at nogle mennesker har lyst til at leve efter paleoprincippet, spise Low Carb High Fat eller noget helt tredje, men langt de fleste af os, vil vi bare gerne leve et så normalt som muligt og stadig tabe os.

En anden sandhed videnskaben viser os, er at når vægttab koges helt ned til laveste fællesnæver, så handler det i sidste ende om at spise færre kalorier end man forbrænder…

... hvilket låser op for nogle nye og ... ja, lad os bare sige "lidt mere spændende" muligheder for den, der drømmer om at trække i et par mindre bukser indenfor den nærmeste fremtid uden at have ofret alt, hvad der hedder livskvalitet, for det.

For der er nemlig to vidt forskellige måder at spise færre kalorier på, end du forbrænder:

Den gængse måde som du allerede kender

Du ved, restriktive slankekure og diæter med udelukkelse af såkaldt “usund” mad og en masse komplicerede kostregler, som kræver en rygrad som B. S. Christiansen, at leve med i mere end 2-3 uger af gangen.

Måden som rent faktisk virker i den virkelige verden

At spise almindelig lækker hverdagsmad, sammensat på en hensigtsmæssig måde for varigt vægttab (også kaldt lav kalorietæthed), som du rent faktisk nyder at spise, og som ikke føles som en episk kampscene fra Braveheart på repeat.

Når man ser på hvad størstedelen af almindelige travle kvinder og mænd (altså ikke fitnessatleter men f.eks. 42-årige Lone med 2 børn og et krævende fuldtidsjob) der har tabt over 20kg, og holdt det, har gjort, så dukker der nogle øjenåbnende mønstre frem.

Det har ikke handlet om hverken Low Carb High Fat, paleo, forbudte madvarer eller mikroovnsopvarmet tupperware med pangasiusfisk i frokostpausen til kollegaernes store fornøjelse.

I sidste ende har deres fælles "hemmelighed" været, at de alle har skabt en realistisk, holdbar og behagelig livsstil, som de ikke blev trætte af efter 2-3 uger.

Selvfølgelig har de stadig kæmpet en brav kamp for at nå hele vejen i mål, men de har ikke spildt deres tid og gode humør på at forsøge vinde en kamp, som ikke kan vindes i første omgang.

Så hvis du drømmer om at leve resten af dit lange liv i en sundere, slankere og mere energifyldt krop, som lader dig leve dit liv mere fuldt ud, så begynd at sammensætte en realistisk, holdbar og behagelig livsstil, som lader dig opnå et kalorieunderskud uden at gøre hver dag til en indre kamp imod i dig selv.

Spar dig selv for endnu en umulig slankekur.

Spar dig selv for presset om at leve op til tusind svære regler og restriktioner.

Spar dig selv for endnu en unødvendig tur med elevatorvægten.

Selvom de her gængse metoder kan give dig et kortvarigt vægttab - en lille illusion af fremgang - så leder de dig ikke i retningen af en opgraderet livsstil, som du rent faktisk har mere lyst til at leve med end uden.

En livsstil der lader dig se frem til dit næste måltid.

En livsstil der lader dig gå igennem dagen med endeløs energi.

En livsstil der lader dig tabe dig uge efter uge uden at miste motivationen.

Alt sammen imens at spiser lækker mad, som du har lyst til at spise.

Hvis man kigger statistikkerne, så fører restriktive slankekure, svære diæter og komplicerede kostregler ikke til andet end endnu et bræk i selvtilliden for langt de fleste.

Og hvis du indtil nu har gjort dig den erfarring, at de her metoder heller ikke fungerer for dig, så vil de sandsynligvis ikke fungere meget bedre næste gang, at du prøver dem igen.

Til gengæld skal du vide, at uanset hvor travlt du har ...

Uanset hvor lidt tid du har tilbage til dig selv, når dagens pligter er klaret, og du har taget dig af alle andre end dig selv ...

Og uanset hvor mange tidligere fejlslåede vægttabsforsøg du end må have i bagagen ...

... så er det helt og aldeles muligt for dig at skabe en realistisk, holdbar og behagelig livsstil, som du ELSKER at leve, og som du stadig taber dig effektivt af.

Måske ikke 58 kg ren dobbelthagefedt på 5 dage ligesom damebladende og diverse store publikationer på internettet ellers lover dig, men i et realistisk tempo som du problemfrit kan vedligeholde bagefter.

Hele formålet med Fitnessformularens eksistens, er at tage dig i hånden hjælpe dig med at skabe den her nye livsstil.

Så tillad mig at præsentere dig for opskrifts(e)bogen “101 Mundvandsfremkaldende Vægttabsversioner af alt din Yndlingsmad: Lækre hverdagsopskrifter af simple ingredienser for energi til hele dagen, forbedret helbred og løsere jeans”.

Image

E-BOG

Den første komplette opskriftssamling der lader dig bytte den kedelige slankemad ud med lækre, sunde og simple versioner af alt din yndlingsmad

Hvis du er træt af at miste motivationen gang på gang pga. umulige kostregler, kedelig ensformig slankekost og forbud imod at spise alt det mad du elsker, så er denne opskriftssamling det perfekte første skridt for dig imod en behagelig, holdbar og realistisk livsstil, som stille og roligt vil føre dig i retningen af drømmevægten.

Opskrifterne er baseret på Fitnessformularens trofaste fællesskabs personlige præferencer - og er helt uden proteinpulver, mandelmel, sukrin og andre underlige ingredienser.

Selv i opskrifterne på romkugler og proteinpandekager, som normalt kræver et arsenal af skøre ingredienser, bruges helt almindelige hverdagsingredienser som du med stor sandsynlighed allerede har stående i dit køkken eller i hvertfald hurtigt kan købe ind i hvilken som helst dagligvarebutik.

Her er en lille smagsprøve på, hvad du finder i opskriftsbogen:


Image

Nachos med guacamole

Image

Klassisk lasagne

Image

Brændende kærlighed

Image

Amerikanske pandekager

Image

Gammeldavs ævlekage

Image

Bananis med chokostykker


... og meget, meget... meget mere.

Hele 101 forskellige vægttabsopskrifter lige fra morgenmad, frokoster, salattilbehør og aftensmåltider til lækre desserter og sprøde salte snacks.

- Opskrifter nok til at spise varieret resten af dit liv.

Nemmere bliver det ikke at komme igang med din nye opgraderede livsstil.

Alle 101 opskrifter er dine for én betaling af 299 kr

Hvis du er klar til at spise dig slank i 101 mundvandsfremkaldende vægtsversioner af alt din yndlingsmad, så tryk på den store knap nederst på den her side, fuldfør din betaling, download opskriftsbogen i PDF-format fra din iPhone, Android telefon, computer eller iPad og kom igang med dit behagelige, holdbare og realistiske vægttab inden for 10 minutter.

Prøv opskrifterne risikofrit i 60 dage, inden du bestemmer dig

Det er en genial opskriftsbog det her.

Og jeg er sikker på, at du vil elske den.

Rent faktisk så er jeg så sikker, at jeg gerne vil invitere dig til at downloade bogen og prøve opskrifterne inden at du beslutter dig for, om du vil beholde bogen eller ej.

Enten så har du hænderne over hovedet over hvor behageligt det er at spise efter opskrifterne ift. normal slankemad, ellers har du hele 60 dage til at sende en email til support@fitnessformularen.dk og bede om at få dine pengene tilbage – hvilket du vil få uden spørgsmål.

Om et år fra nu, kan du være præcis, hvor du er i dag.

Vægten står stille…

Motivationen er væk…

De umulige kostregler, den kedelige ensformige slankekost og forbuddene imod at spise alt din yndlingsmad har stadig ikke hjulpet dig med at skabe en realistisk, holdbar og behagelig livsstil, du elsker…

Eller du kan trække i dine gamle jeans igen og kigge tilbage på dit nye spejlbillede med et fredsfyldt smil på læben.

Dit første skridt på rejsen står ligeforan næsen på dig.

Bedste hilsner,

- ChristianOphavsret © 2017 Fitness Formularen. Alle rettigheder forbeholdes.