Fremragende 4.9 ud af 5

Tusindvis af travle kvinder har allerede tabt sig alle de kg, de gerne ville af med ... og nu er det DIN tur

Tusindvis af travle kvinder har allerede tabt sig alle de kg, de gerne ville af med ... og nu er det DIN tur

Image Image Image

Hvis du er ny til Fitnessformularen, så er dét her den ubestridt vigtigste side på hele hjemmesiden. Gør dig selv den tjeneste at læse den helt til ende. Du får nemlig “hemmeligheden” med det samme.

Og når du om 2 minutter har læst til vejs ende, så giv selv et øjeblik til at tænke over, hvad det her kan komme til at betyde for resten af dit liv.

Det her er nemlig den afgørende forskel på, hvad jeg gør anderledes ift. stort set alle andre derude - og den primære grund til at dem, som vælger at dykke dybt ned i Fitnessformularens univers, gang på gang opnår resultater som:

Image

Og sådan her ...

Image

Og sådan her ...

Image

Vigtigt: For en god ordens skyld vil jeg lige understrege, at jeg på ingen måde antyder, at resultater som disse er typiske, og at du selv vil tabe dig ligeså meget, ved at benytte dig af mit materiale.

En sådan påstand ville være dybt godnat - især taget i betragtning af, at vi aldrig har mødt hinanden, og at jeg hverken kender dit udgangspunkt eller noget som helt andet om dig.

De af mine klienter, som har opnået store resultater, er ikke kommet sovende til det - og hvis du har lignende ambitioner, så vil det samme være gældende for dig.

Det her er ikke nogen magisk quick-fix-løsning.

Men nu til den føromtalte "hemmelighed":

Jeg angriber ikke, og jeg gentager lige mig selv, IKKE, vejen ned i vægt med traditionelle gammelsdags vægttabsløsninger som:

 • Slankekure
 • Diæter
 • Restriktioner
 • Fastlåste kostplaner
 • Kalorietælleri
 • Random bootcamps
 • Overdrevet motion osv.

Rent faktisk ville det eneste tidspunkt, jeg kunne finde på at sætte dig igang med løsninger som disse, være, hvis du om tre måneder skulle stille op i en fitnesskonkurrence sådan her:

Image

Men hvis dit liv også er fyldt med andre prioriteter (familie, arbejde osv.), som du føler er vigtigere end at leve "det perfekte fitnessliv" på bekostning af alt andet ...

Og hvis du ikke nødvendigvis har ambitioner om at få en perfekt, stenhård sixpack, men bare ønsker at ...

 • Tabe fedt
 • Blive glad for din krop
 • Føle dig tilpas i alt slags tøj
 • Have mere energi og overskud
 • Slutte fred med madens magt
 • Og få sundhed til at fungere i din travle hverdag

... så vil jeg anbefale dig at gøre noget helt andet (som i noget helt, HELT andet).

De her traditionelle vægttabsløsninger har nemlig alle sammen en mørk side til sig, som ikke særlig mange er bevidste om.

For tag lige et godt og grundigt kig på det her billede:

Image

Det her, er deværre hvad der sker for stort set alle kvinder, der prøver at tabe sig med de velkendte vægttabsløsninger, som beskrevet ovenfor.

De går i gang med en ... hvad ved jeg.

Slankekur, diæt, fastlåst kostplan (eller noget i den dur).

Hvilket altid går super godt i starten.

Kiloene rasler typisk af i løbet af de første par uger.

Men så sker det samme uundgåelige scenarie hver gang ...

Vægten begynder pludselig at stå stille.

Motivationen begynder at svinde ud.

Trangen til friheden og alt det "ulovlige" usunde mad bliver stærkere.

De begynder at falde mere og mere i.

Overspise mere og mere.

Og til sidst ender de med at brænde ud, miste de sidste dråber motivation og give op ...

For stort set alle mine kvindelige læsere (og tit også mandlige), der gerne vil tabe sig, lyder den her historie desværre alt for bekendt.

Og hvis du også selv har prøvet at tabe dig med de traditionelle vægttabsløsninger mere end én gang, gør den sikkert også for dig ...

... hvilket der er en rigtig god grund til.

Men den grund snakker vi meget mere om senere.

Indtil da skal du bare forstå det her:

Her hos Fitnessformularen er essensen i min tilgang til sundhed og fedttab, at få dig til at tabe dig på en behagelig, holdbar og realistisk måde, der helt lader dig undgå det her "brænde ud og miste motivationen"-scenarie.

Som i fuldstændigt undgå.

Allerede inden du er begyndt.

For hvis du bliver ved med at brænde ud og miste motivationen (og dine hårdt optjente resultater) hver gang, du prøver at tabe dig ...

... så når du jo aldrig i mål, hvilket jo siger selv.

Så i stedet for at putte så mange svære regler og tiltag i din rygsæk, at du ikke kan bære den i mere end få uger i træk, før du brænder ud ...

(f.eks. ved at bede dig om at om at veje alt din mad, sige: "nej tak", hver gang, du bliver tilbudt kage og spise efter en stram kostplan, hvilket du alligevel ikke kan leve med i mere end få uger af gangen).

... så udstyrer jeg dig kun med få, overskuelige (men yderst effektive) tiltag, jeg ved du kan holde fast i resten af dit liv.

Tiltag du kan gøre til dybt indgroede vaner - og i sidste ende en del af den person, du er.

For når du pludselig begynder anskue vejen ned i vægt ud fra idéen om, at du skal kunne holde fast i de tiltag, du tager til dig, ikke bare i nogle få uger, men hele vejen i mål ...

Så siger jeg dig, at der sker nogle fantastiske ting i din psyke.

For i stedet for at blive tvunget til at give op allerede få uger inde i dit vægttab, fordi din vægttabsløsning har drænet dig for viljestyrke og overskud, vil du nu med et roligt sind og fornyet selvtillid tænke:

Image

En lidt anden følelse at have et par uger inde i din vægttabsrejse, end hvis du var gået på en almindelig benhård slankekur, hvor jordbærkage var forbudt - ikke sandt?

Men i hvertfald ...

Hvis du er interesseret i at lære hvordan, jeg lige nu hjælper mine klienter med at leve og spise for at tabe sig for livet, så vil jeg gerne tage dig med om bag scenen og vise dig præcis hvordan.Festen fortsætter på knappen herover, som sætter dig igang med mit gratis mini-kursus Kickstart Dit VARIGE Vægttab, som vil hjælpe dig ud af "vægttabshelvede" og føre dig direkte i retningen af din drømmevægt uden unødvendig selvopofrelse andet bullsh*t.

Over 9000 kvinder, præcis som dig selv, har allerede ændret deres tilgang til vægttab igennem det her gratis mini-kursus, og jeg håber, det vil ændre din tilgang også.

Image
Image

Christian Øyen Dam

Stifter af Fitnessformularen

 

P.S.

Ved at bevæge dig dybere ind i Fitnessformularens vægttabsunivers, kan du risikere sideeffekter som komplimenter, alt for løse bukser og stærk fornyet tro på dine egne evner.

Jeg siger det bare.