Fremragende 4.9 ud af 5

Hundredevis af travle kvinder har allerede tabt sig VARIGT efter utallige fejlslåede forsøg ... nu er det din tur

Hundredevis af travle kvinder har allerede tabt sig VARIGT efter utallige fejlslåede forsøg ... nu er det din tur

Image Image Image

Hvis du er ny læser her hos Fitnessformularen, så er dét her den ubestridt vigtigste side på hele hjemmesiden. Gør dig selv den tjeneste at læse den helt til vejs ende. Du får nemlig "hemmeligheden" med det samme.

Og når du har gjort det, så giv selv et øjeblik til at tænke over, hvad det her kan komme til at betyde for resten af dit liv.

Det her er nemlig den afgørende forskel på, hvad vi gør anderledes ift. stort set alle andre derude - og den primære grund til at dem, som vælger at dykke dybt ned i vores univers, gang på gang, opnår resultater som:

Image

Og sådan her ...

Image

Og sådan her ...

Image

Og sådan her ...

Image

Og sådan her ...

Image

Disclaimer: For en god ordens skyld vil jeg lige understrege, at jeg på ingen måde antyder, at resultater som disse er typiske, og at du selv vil få samme succes, ved at benytte dig af vores materiale.

En sådan påstand ville være dybt godnat - især taget i betragtning af, at vi aldrig har mødt hinanden, og at vi hverken kender dit udgangspunkt, dine udfordringer eller dit mentale ståsted.

De af vores klienter som har opnået livsforandrende resultater er ikke kommet sovende til det - og hvis du har lignende ambitioner, så vil det samme være gældende for dig.

Det her er ikke nogen magisk quick-fix-løsning.

Men nu til den føromtalte "hemmelighed":

Her hos Fitnessformularen angriber vi ikke, og jeg gentager lige mig selv, IKKE, vejen ned i vægt med traditionelle vægttabsløsninger som:

 • Slankekure
 • Diæter
 • Kedelig slankemad
 • Nul-sukker-politik
 • Fastlåste kostplaner
 • Madvejning
 • Kalorietælleri
 • Pointsystemer
 • Overdrevet motion
 • Osv., osv.

For medmindre du er en rutineret bikinifitnessatlet, som spiser BCAA-piller, træner progressiv overload og leder efter hjælp til at forbedre din allerede fremragende form med 1%, ligesom de hakkede damer her:

Image

Så vil de her løsninger med 98% chance ikke blive holdbare for dig i længden.

Du vil simpelthen ende med at tage den tabte vægt på igen.

For hvis du er en helt almindelig (beklager jeg kalder dig almindelig, men forstå mig ret) travl kvinde med børn, fuldtidsjob og pligter langt op over ørerne, som ikke nødvendigvis ønsker en stenhård sixpack, men bare at:

 • Tabe de overflødige kg
 • Få din energi tilbage i hverdagen
 • Blive glad for dit spejlbillede
 • Passe det tøj, du godt kunne tænke dig
 • Slutte fred med madens magt
 • Og give nogle gode vaner videre til dine børn

... så fører de her traditionelle vægttabsløsninger dig nemlig, i 98% af alle tilfælde, højest ud i det her triste yoyo-scenarie:

Image

Det her er desværre hvad der sker for stort set alle godhjertede kvinder, der prøver at tabe sig med de traditionelle vægttabsløsninger.

De går i gang med en slankekur, diæt, fastlåst kostplan, kalorietæller-app (eller noget i den dur), hvilket da også altid går super godt i starten.

Livet er godt.

Håbet er højt.

De første kilo rasler af på ingen tid.

Men så sker det, de samme gamle scenarie, der også skete sidste gang (og sidste gang igen), de prøvede at tabe sig ...

De falder i.

Slår sig selv oven i hovedet.

Falder endnu mere i.

Slår sig selv endnu mere oven i hovedet.

Falder ENDNU mere i.

Og til sidst ender de med at brænde ud, miste motivationen og kaste håndklædet i ringen (igen, igen, igen) ...

Og så står de tilbage med endnu et fejlslået vægttabsforsøg i bæltet.

Image

For stort set alle kvinder, der gerne vil tabe sig, lyder den her historie desværre alt for bekendt.

Og hvis du også selv har prøvet at tabe dig med de traditionelle vægttabsløsninger mere end én gang, gør den sikkert også for dig ...

... hvilket der er en rigtig god grund til.

Men den grund snakker vi meget mere om senere.

Indtil da skal du bare forstå dét her:

Her hos Fitnessformularen er essensen i vores tilgang til vægttab, at få dig til at tabe dig på en måde, der helt lader dig undgå det her "brænde ud, falde i og miste motivationen"-scenarie.

Som i fuldstændigt undgå.

Altså allerede inden du er begyndt.

For hvis du bliver ved med at brænde ud og miste motivationen (og dine hårdt optjente resultater) hver gang, du prøver at tabe dig ...

... så når du jo ligesom aldrig i mål, hvilket jo siger meget godt sig selv.

Så i stedet for at putte så mange svære regler og tiltag i din rygsæk, at du ikke kan bære den i mere end få uger i træk, før du brænder ud ...

(F.eks. ved at bede dig om at om at veje alt din mad, sige: "nej tak", hver gang, du bliver tilbudt kage eller spise efter en stram kostplan, hvilket du alligevel ikke kan leve med i mere end få uger af gangen).

... så udstyrer vi dig kun med få (men yderst effektive) tiltag, som du rent kan holde fast i hele vejen ned til drømmevægten.

For når du pludselig kan overskue at holde fast i de ting, du skal gøre for at tabe dig, ikke bare i nogle få uger, men hele vejen i mål ...

Så siger jeg dig, at der sker nogle fantastiske ting i din psyke.

For i stedet for at blive tvunget til at give op allerede få uger inde i dit vægttab, fordi din vægttabsløsning har drænet dig for viljestyrke og overskud, vil du nu med et roligt sind og fornyet selvtillid tænke:

Image

En lidt anden følelse at have et par uger inde i dit vægttab, end hvis du var gået på en almindelig benhård slankekur, hvor jordbærkage var forbudt, ikke sandt?

Men i hvertfald ...

Hvis du er interesseret i at lære hvordan, vi lige nu hjælper vores klienter med at leve og spise for at tabe sig for livet, så vil jeg gerne tage dig med om bag scenen og vise dig præcis hvordan.


Start din rejse her


Festen fortsætter på knappen herover, som lader dig vælge imellem et væld af gratis ressourcer, som hjælper dig ud af "vægttabshelvede" og fører dig direkte i retningen af din drømmevægt uden unødvendig selvopofrelse andet bullsh*t.

Disse ressourcer står forresten ikke alene, du bliver også fulgt op på via vores populære nyhedsbrev, som hjælper dig tættere og tættere på din drømmevægt, som du løbende læser dem.

Flere end 10.000 travle kvinder, præcis som dig selv, har allerede ændret deres tilgang til vægttab gennem de her ressourcer og emails  - og jeg håber, at den også vil gøre det samme for dig.

Image
Image

Christian Øyen Dam

Fysioterapeut, vanecoach, personlig træner, kostvejleder og stifter af Fitnessformularen

 

P.S.

Ved at bevæge dig dybere ind i vores univers, kan du risikere sideeffekter som komplimenter, løse bukser og stærk fornyet tro på dine egne evner, som kan mærkes af menneskerne omkring dig - både hjemme hos familien, med veninderne og på arbejdet.

Så er du advaret.