Ansvarsfraskrivelse


Fitnessformularen er en privat drevet og ejet virksomhed, som rådgiver om livsstil, sundhed og træning. Alt indhold du finder på denne hjemmeside erstatter ikke professionelle rådgivere indenfor ernæring, sundhed og den medicinske sektor. Derfor er det op til dig som bruger, at søge og benytte den nødvendige rådgivning, som du altid selv har ansvar for. Fitnessformularen kan ikke gøres ansvar for hverken positive eller negative konsekvenser af brugen af de informationer du finder her på siden.

Cases og resultater du finder her på siden kan vise store resultater fra Fitnessformularens klienter, men det er ikke ensbetydende med at resultater som disse er typiske, eller at du vil opnå lignenden resultater selv, ved at benytte dig af vores materiale.

Indhold der postes på virksomhedens Facebook- og Instagram-side i form af kommentarer og andet indhold, kan sidens ejere ikke gøres ansvarlig for, ligesom Fitnessformularen forbeholder sig ret til at afvise eller fjerne materiale, som der anses for at være fornærmende, stødende, racistisk, ulovligt eller faktuelt forkert.