Handels-, abonnements- & leveringsbetingelser


Produkter og tjenester udbydes af Fitness Formularen, Museumgsgade 2, 1.th, 8000 Århus C, CVR-nr. 37227331

Kontakt

BETALING OG LEVERING

Du kan betale med Dankort, VisaDankort, VISA, American Express og MasterCard. Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse. Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket medlemsområde. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Emailadressen kan altid ændres enten ved at maile til os på support@fitnessformularen.dk eller rette den selv under “din profil”.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til coachingforløb, kurser, events og digitale produkter tilhører Fitness Formularen. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Fitness Formularen.

PRISER & GEBYRER

Fitness Formularen henvender sig til privatkunder og alle priser er derfor angivet i danske kroner inklusiv moms. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

ABONNEMENTER OG RATEBETALINGER

For abonnementer og ratebetalinger gælder, at abonnementsprisen/rateprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnements/rate-periode. Der fremsendes ikke en kvitering for hvert træk, medmindre det forespørges. Du kan når som helst opsige dit abonnement og der er ingen bindingsperiode. Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til support@fitnessformularen.dk. Du skal blot opsige dit abonnement senst 5 hverdage før dit næste træk. Du kan altid se, hvornår dit næste træk er, på din personlige profil inde i Medlemsportalen. Ratebetalinger kan ikke opsiges, men du kan dog benytte dig af vores 60 dages pengene tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds med dit køb.

RETURRET

Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, er der som udgangspunkt igen returret, medmindre andet er angivet.

AFLYSNING

Vi forbeholder os ret til at aflyse coachingforløb, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.