Handelsbetingelser


Produkter og coaching udbydes af Fitnessformularen, Amager Strandvej 130D, st. tv., 2300 København S, CVR-nr. 37227331

Kontakt

BETALING OG LEVERING

Du kan betale med Dankort, VisaDankort, VISA, American Express og MasterCard. Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse. Produkter og coaching leveres som udgangspunkt efter betingelserne på de pågældende salgssider produktet er køb igennem eller efter mundtlig aftale på telefon. Produkter og instruktioner leveres straks efter køb via den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Emailadressen kan altid ændres ved at maile til os på support@fitnessformularen.dk.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til coachingforløb, kurser, events og digitale produkter tilhører Fitnessformularen. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Fitnessformularen.

PRIVATLIV/GDPR

Når du deltager i Transformationsakademiet og Din Personlige Lommetræner, indvilliger du samtidig til, at vi må bruge før/efter-billeder (dog ikke undertøjsbilleder), tekstopslag fra diverse Facebook-grupper og emails med påskyndelse, i eventuelt marketingmateriale, hvor identiteter (mellemnavn og efternavn) samt ansigter vil blive sløret til uigenkendelighed. Hvis dette ikke ønskes, kan man skrive til os på support@fitnessformularen.dk og frabede sig dette.

PRISER & GEBYRER

Fitnessformularen henvender sig til privatkunder og alle priser er derfor angivet i danske kroner inklusiv moms. Der er ingen betalingsgebyrer. Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

ABONNEMENTER OG RATEBETALINGER

For abonnementer og ratebetalinger gælder, at abonnementsprisen/rateprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnements/rate-periode. Der fremsendes ikke en kvittering for hvert træk, medmindre dette forespørges. I Din Personlige Lommetræner kan du til hver en tid opsige dit abonnement, og der er ingen bindingsperiode. Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til support@fitnessformularen.dk. Du skal blot opsige dit abonnement senest 4 dage før din næste betaling. I Transformationsakademiet skal du betale det aftalte antal rater, som indgåes via mundtlig aftale på et telefonopkald og bekræftes via første ratebetaling.

RETURRET

Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, er der som udgangspunkt igen returret/garanti, medmindre andet er angivet. Det samme gælder coaching.

AFLYSNING

Vi forbeholder os ret til at aflyse coachingforløb, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.