Er Fitness Formularen virkelig død? (Den mørke sandhed om Christian)

Af Christian Øyen Dam, psykoterapeut, kostvejleder og
specialist i selvkærligt vægttab for travle kvinder

Efter at have modtaget tusindvis… erhm, hundredevis… eller, okay fire emails fra folk der undrede sig over, hvor jeg var blevet af, tænkte jeg, at jeg lige ville forsøge mig med en lille update.

Selvom at det er sandt, at jeg ikke har skrevet en eneste ny artikel i snart et halvt år, så har jeg rent faktisk hele tiden haft i sinde at lægge en ny artikel op hver uge. I hvertfald 3-4 om måneden.

Det jo tanken, der tæller, ikke?

Jeg har endda tre halvskrevne og halvdårlige kladder liggende klar inde i bagenden af WordPress, som nok aldrig kommer til at se dagens lys. Da de som sagt er ja… halvskrevne og halvdårlige.

Grunden til at jeg ikke har været så aktiv… (host… forsvundet fra jordens overflade) udadtil, er at jeg har været i en “overgangsfase” med Fitness Formularen.

(Og beklager forresten min click-bait overskrift, synes lige at det var helt vildt sjovt, da jeg skrev den.)

Da jeg i November, for et lille års tid siden, startede det, som jeg dengang så elegant valgte at kalde “No Bullshit Vægttabsalliancen” (don’t judge), vidste jeg på ingen måde, hvad mit mål med alt det her var.

Jovist. Jeg havde da en idé om, at det skulle handle om vægttab. Men ikke mere end det.

Ville jeg hjælpe mænd eller kvinder?

Dem der gerne ville tabe de sidste 5kg og få six-pack…

… eller dem, der havde 10, 30 eller måske 70 kg at komme af med?

Ærlig talt, så vidste jeg det ikke. Jeg startede bare.

Siden da er der sket tre ting.

Ting #1

Jeg har endeligt låst mig 100% fast på den snævre gruppe af mennesker, som jeg ønsker at arbejde tæt sammen med og skabe alt mit fremtidige materiale til, nemlig:

Travle kvinder med +10kg (gerne MEGET mere) at tabe.

1854815ka1sxsovop

Ting #2

Mere end én gang (host hundrede gange) har jeg glemt at spise både frokost og aftensmad, fordi at jeg ivrigt har arbejdet på nyt vægttabsmateriale – hvilket mine overarme ikke har haft særlig godt af.

small-biceps-syndrome

Ting #3

Jeg har skabt tre digitale premiumprodukter.

  • VaneMestring For Varigt Vægttab (som jeg har lukket ned igen, fordi at jeg føler, at jeg kan gøre det bedre)
  • Projekt Spis Din Mave Flad (som er virkelig nice og virker virkelig godt)
  • Start En Vægttabslavine På 30 Dage (som jeg lige har testet igennem sammen med min seje gruppe af testkaniner. Er forresten også virkelig nice og virker også virkelig godt)

Se her fx:

1

Og her:

3

Og her:

2

Selvom at der ikke er sket meget (okay intet overhovedet) udadtil, så har jeg i løbet af det sidste halve år lagt det grundarbejde, som tillader mig at fortsætte min rejse med Fitness Formularen…

… og genopbygge mine overarme ved at få spist frokost og aftensmad igen.

(Hvilket minder mig om, at jeg nok burde have taget noget kød op af fryseren lidt tidligere end nu. Og have spist aftensmad for 1 times tid siden (klokken er nu 20:03 på mit Mac Computer ur).)

Så nej, Fitness Formularen er ikke død. På den anden side, er den heller ikke sprællevende, i og med at jeg ikke rigtig har fået skrevet noget vægttabsrelevant ned i en præsentabel artikel endnu…

… men jeg savner at skrive igen, og jeg håber snart at få røven på geled.

I mellemtiden, så lad mig da lige høre dig i en kommentar herunder, hvordan står det til med dig? Sket noget spændende det sidste halve år? Kører det hele bare som det skal?