Fra 130kg til drømmekroppen – Sådan tabte Camilla over 60kg

Af Christian Øyen Dam, psykoterapeut, kostvejleder og
specialist i selvkærligt vægttab for travle kvinder

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du transformerer din krop?

Okay, dumt spørgsmål.

“Ellers tak, det kunne jeg faktisk ikke lige.”

Jeg prøver igen.

Jeg har interviewet Camilla.

Camilla vejede engang 130 kg.

Det gør hun ikke længere. Det kan du nok også se på før/efter-billederne.

Hun har været igennem hele brummen af smarte kure og i denne artikel, afslører hun hvilken af dem, som er den hellige vægttabsgral.

Du vil vel gerne vide hvilken smart kur, der er den hellige vægttabsgral, ikke? 🙂

Er det mon C9-kuren? Er det alovera!? Det er alovera! Jeg ved det! Det er alovera, er det ikke? Det er 100% alovera, jeg ved det er alovera.

Ro på. Ro på…

CHIAFRØ!

SÅ! Ro på!

Camilla skal nok fortælle dig, hvordan hun transformerede sin krop…

… og om det var alovera.

(Alovera, WTF seriøst…)

Her kommer en lang læringsrig vægttabsrejse, destilleret ned til fem minutters visdom, lige til at injektere ind i hjernen.

Lad denne ædle visdom styrke dit mod og din udholdenhed på din storartede rejse mod…

Nej…

[Akavet stilhed]

Kan du have en god læsning!

– Og husk at hente mit gratis 7 dages vægttabskursus, hvis du også gerne vil tabe dig, kende sandheden bag et vellykket varigt vægttab og måske endda tænke “MHM DAYM SON!”, når du kigger dig selv i spejlet.

Der er over 600 kvinder, der har været igennem kurset, som NÆSTEN ikke kan få hænderne ned igen…

Do it now.

Du vil jo gerne være med i hulen, ikk’ mulle?

Når ja, interviewet…

camilla2

Fortæl lidt om dig selv Camilla!

Jeg er 28 år, gift og bor sammen med min mand og hund i Viborg. Min overvægt startede allerede i 8. klasse lige efter min konfirmation, hvor jeg kom på en efterskole. Det var egentlig en idrætsefterskole, men maden var ikke særlig sund. Og så lå skolen lige ved siden af en kiosk, hvor krydderboller, nudler og bland selv slik var favoritterne.

I den første måned på efterskolen kom jeg til skade i en idrætstime og slog både nakke knæ og hånd og måtte derfor ikke træne i 10 uger. Kosten ændrede sig ikke men det gjorde vægten desværre. Jeg var ikke særlig glad på skolen og begyndte og trøstespise. Det endte med, at jeg droppede ud af efterskolen og på bare de 3-4 måneder havde jeg taget 15 kg på.

Da jeg kom hjem fortsatte jeg lidt i samme stil med kosten, men jeg lavede ikke nogen form for træning. Jeg tog lige så stille mere og mere på. Da jeg blev lidt ældre beggyndte alkohol, fester og byture også og fylde en del, hvilket selvfølgelig ikke hjalp på vægten. Pludselig stod vægten på 130kg i en alder af bare 22 år.

Jeg vidste godt, at det var slemt. Dog havde ingen tanker om at gøre noget ved det, indtil jeg en dag blev overfaldet på vej hjem fra byen. Dagen efter besluttede jeg mig for, at når jeg var på højkant igen, så ville jeg kunne forsvare mig selv. Og det krævede altså at jeg tog mig sammen.

14 dage senere startede jeg til boksning i den lokale Fitness World og vægten begyndte stille og roligt at falde. Jeg begyndte at cykle 20 km til og fra arbejde samt skære ned på de mange byture. Det hjalp meget og lynhurtigt havde jeg smidt de første 30 kg.De efterfølgende 30 kg er kom mere løbende.

Jeg er egentlig aldrig blevet mobbet eller drillet pga min overvægt så jeg har ikke haft de klassiske issues med hvordan jeg så ud. Jeg har altid været god til og klæde mig efter det, og det var de færreste, der kunne gætte min vægt. Jeg har heller aldrig haft problemer med at møde drenge, så derfor så jeg heller ikke helt selv hvor stor jeg egentlig var. Først efter at jeg havde tabt mig en del og tilfældigvis sad og kiggede nogle gamle billeder igennem, hvor jeg næsten ikke kunne genkende mig selv, gik det op for mig hvor overvægtig, jeg rent faktisk havde været.

Hvad har du prøvet, som IKKE virkede?

Jeg har prøvet stort set alle de hurtige kure. Ingen tvivl om at de allesammen virker imens det står på, men så snart det er slut tager man det hele på igen. Så jeg må nok konkludere, at de ikke virker.

Min start var forholdsvis nem, og det var faktisk først senere i forløbet, at jeg måtte kæmpe med yoyo-effekten. Jeg gør det stadig den dag idag, hvis jeg ikke tænker mig om. Man kan jo ikke bare lade det hele stå til i flere uger, uden at der sker noget. Det er jo altid nemt at tage på, men sindsygt svært og tabe sig igen. Især for mig nu da jeg er så tæt på mit slutmål.

CAMILLA3

Hvad fandt du så ud af VIRKEDE?

Det har været sindsyg vigtigt med et solidt bagland og god støtte i ryggen. Jeg fandt ud af, at det kræver sindsygt meget overskud og tabe sig. Hvis du er stresset og har dårlig balance i dit liv, så kan du ligeså godt lade være. Du vil ikke vil få den fulde effekt, og måske vil du endda bare ende ud med at stresse mere over de manglende resultater.

I de perioder er det bedre at fokusere på at holde vægten og de sunde vaner ved lige i stedet for at bruge ekstra energi på at prøve at tabe sig.

Dit ALLER bedste vægttabsråd

Forbered dig mentalt på at det bliver virkelig hårdt og væbn dig med tålmodighed. Tænk på hvor lang tid det har taget at oparbejde alt overvægten. Det tager også rigtig lang tid og komme ned i vægt igen.
De færreste kan gøre det helt alene, så sørg for at have en masse støtte i ryggen.


Hej.

Christian her igen.

75bdb9bf23175ec74f86cec6554791b5

Nå…

Så det var ikke alovera.

Det var hårdt arbejde, viljestyrke, målrettethed, tålmodighed og masser af støtte i ryggen.

Der begynder snart at tegne sig et mønster, hva? 🙂

Ingen alovera…

(Alovera, WTF seriøst…)

Tiden er kommet!

Kommet til at stoppe den totalt hovedløse spekulation omkring smarte bær, skøre planter og sjove frugter, som skulle være gode for vægttab. 

Slå koldt vand i blodet og indse at du sgu nok går et par år med konsekvent træning og ikke særlig mange kalorier i møde, hvis du vil være slank.

Lad den tunge, kedelige virkelighed trænge dybt ind.

Accepter at din kropstransformation bliver dit livs kamp, og at det hverken bliver let eller hurtigt overstået.

Tværtimod.

Men overvej om det ikke vil være det hele værd, når du når dit mål. Hvis du har over 50 år tilbage at leve i, så vil 1-2 års hårdt arbejde, være det hele x1.000.000 værd for de sidste 48.

Og du vil være en stærkere version af dig selv, når du kommer ud på den anden side.

Forsøg at omgive dig med positive mennesker, skære negative sortseende mennesker ud af dit liv og sørg for at finde et supportfællesskab af ligesindede, med samme mål som dig selv (dem er der fx mange af på Facebook).

Lad være med at læse mere om de hurtige 1200 kaloriers kure i damebladene, eller om f#!&# chiafrø.

Begynd at motioner lidt, drik en grøn smoothie om eftermiddagen og drik mere vand.

Bare start.

 

Her til sidst, så vil jeg være dig ekstremt taknemmelig, hvis du vil dele denne artikel på Facebook eller sende den som email til en veninde, som har brug for at læse den. Det vil hjælpe mig med at hjælpe flere mennesker. Så skal jeg nok lave endnu mere gratis materiale til dig. Tak 🙂