Er du en travl kvinde? Og ...

Vil du have en lækker, sund
kostplan til vægttab ... gratis?

Er du en travl kvinde? Og ...

Vil du have en lækker, sund
kostplan til vægttab ... gratis?

Så beregn dit ligevægtsindtag og hent den sunde kostplan til
vægttab, der passer bedst til dig og dit personlige mål her

Så beregn dit ligevægtsindtag og hent
den sunde kostplan til vægttab, der
passer bedst til dig og dit mål herImage

Skabt med ❤️ af Christian Øyen Dam

Fysioterapeut • Vanecoach • Personlig træner • Kostvejleder

Fysioterapeut • Vanecoach •
Personlig træner • Kostvejleder

Kære læser.

Af respekt for din tid, vil jeg lige få det ud af verden med det samme ...

Hvis du er en rutineret bikinifitnessatlet, som spiser BCAA-piller, træner progressiv overload og leder efter hjælp til at bygge endnu større guns ...

Image

... så er de her gratis kostplaner og den ekstra sideløbende hjælp, du også vil modtage, desværre ikke det rigtige for dig.

Men hvis du er en helt almindelig travl kvinde med børn, fuldtidsjob og mange andre interesser end pumpede biceps, og som ikke nødvendigvis ønsker en perfekt sixpack, men bare at tabe sig, få mere energi og passe det tøj, der ligger omme bagerst i skabet, så er du landet det helt rigtige sted.

Her på siden får du nemlig ikke bare mulighed for at hente dig en sund kostplan til vægttab, helt gratis, som vil lade dig kickstarte din rejse imod en sundere, slankere og gladere version af dig selv fra din næste tur i Rema 1000.

Du får også vores bedste tips leveret sideløbende henover 5 øjenåbnende mails, som vil hjælpe dig opnå holdbare resultater på vægten denne gang.

Sandheden er nemlig, at kostplaner desværre kun meget sjældent fører til holdbare resultater på vægten, da de simpelthen ikke er realistiske at holde fast i særlig lang tid af gangen, før man kører død i dem og tager på igen.

Derfor bliver du nødt til, hvis du altså ønsker at tabe dig varigt, at lære hvordan, du lægger kostplanen bag dig og fokuserer på de holdbare ting i stedet for.

Men det skal jeg nok fortælle dig meget mere om, når du har udregnet dit ligevægtsindtag, sat dit personlige mål og fundet frem til den helt rigtige sunde kostplan, der vil hjælpe dig med at kickstarte dit vægttab én gang for alle ...

Så hvilken sunde kostplan til
vægttab er den rigtige for dig?

Så hvilken sunde kostplan til vægttab er den rigtige for dig?

Længere nede på siden finder du en større samling gratis, sunde kostplaner til vægttab, du frit kan snuppe dig en valgfri kopi af.

Inden du vælger hvilken af de mange sunde kostplaner, der passer bedst til dig, bliver du dog først nødt til at finde ud af dit ligevægtsindtag samt hvor mange kalorier du skal have om dagen for at opnå dit personlige vægttabsmål.

Til det formål, har jeg fået programmeret en intet mindre end genial kalorieberegner, som vil hjælpe dig med at udregne dit ligevægtsindtag og finde ud af hvor mange kalorier, du skal have om dagen (og dermed også hvilken kostplan, du skal vælge længere nede på siden her).

Den finder du på linket her (siden åbner i en ny fane, så du trykker bare).

Det vil jeg gerne bede dig om at gøre, inden du fortsætter.

Jeg venter på dig imens.

.

.

.

Har du fundet ud af hvor mange kalorier, du skal have om dagen for at opnå dit personlige vægttabsmål?

Godt.

Dit næste trin er nu at vælge den helt rigtige kostplan til vægttab ud fra din kalorieforbrænding og det unikke vægttabsmål, du lige har sat for dig selv.

Det gør du sådan her:

  • Tag det tal du har fundet frem til med kalorieberegneren og rund op eller ned til nærmeste 100 (hvis kalorieberegneren f.eks. siger, at du skal spise 1526 kcal om dagen for at opnå dit mål, så rund ned til 1500 kcal).
  • Kig på på de mange sunde kostplaner til vægttab herunder og find den, der er tættest på det op- eller nedrundede tal, du lige har fundet frem til.
  • Følg instruktionerne på siden og bed om at få tilsendt din gratis kostplan samt de ekstra bonusser, der vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal gøre, når du ikke længere kan holde fast i kostplanen længere.

Og så er der ikke så meget mere at sige end; rigtig god fornøjelse og held og lykke med dit vægttab (eller lad os sige VARIGE vægttab).

De sidste instruktioner finder du inde på den side, du kommer ind på, når du trykker på den kostplan, du har fundet ud af passer bedst til dig.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Spred lidt ❤️ og del kostplanerne
[social_warfare]