Vil du have en lækker, sund
kostplan til vægttab ... gratis?

Vil du have en lækker, sund
kostplan til vægttab ... gratis?

Så beregn dit ligevægtsindtag og hent den sunde kostplan
til vægttab, der passer bedst til dig og dit personlige mål

Så beregn dit ligevægtsindtag og hent
den sunde kostplan til vægttab, der
passer bedst til dig og dit mål


Image

Skabt med ❤️af Christian Øyen Dam

Fysioterapeut • Vanecoach • Personlig træner • Kostvejleder

Fysioterapeut • Vanecoach •
Personlig træner • Kostvejleder

Kære læser.

Af respekt for din tid, vil jeg lige få det ud af verden med det samme ...

Hvis du er en ultrarutineret fitnessentusiast, som spiser BCAA-piller, træner progressiv overload og leder efter hjælp til at forbedre din allerede fremragende form med 1% ...

... så er de her gratis kostplaner desværre nok ikke særligt relevante for dig.

Prøv den her blog i stedet for.

Den vil være et rigtig godt sted at fortsætte rejsen for dig.

Men hvis du er en helt almindeligt mand eller kvinde, som ikke nødvendigvis ønsker en perfekt sixpack, men bare at tabe dig, få mere energi og i sidste ende blive den bedste version af dig selv, så er du landet det helt rigtige sted.

Her om lidt får du nemlig muligheden for at hente dig en sund kostplan til vægttab, helt gratis, som vil lade dig kickstarte din rejse imod en slankere, sundere og gladere version af dig selv fra din næste tur i Kiwi Minipris.

Men vi stopper faktisk ikke ved den gratis kostplan ...

For utallige studier har efterhånden vist, at kostplaner desvære ikke fører til holdbare resultater, da de simpelthen bare ikke er realistiske at holde fast i særlig lang tid af gangen, før man kører død i dem.

Jo, man kan tabe de første par kg med en kostplan, men for at nå hele vejen i mål uden at miste motivationen og brænde ud på halvvejen, så bliver man nødt til at lægge kostplanen fra sig og fokusere på at opgradere hele sin livsstil.

Derfor jeg har også skabt et 7-dages “Kickstart Dit VARIGE Fedttab”-minikursus, som giver dig mine aller bedst tips og tricks med på din rejse med din nye sunde kostplan, så du kan opnå holdbare resultater og finde et godt alternativ, når du ikke længere kan holde fast i din kostplan længere (hvilket sandsynligvis allerede kommer til at ske i løbet af de her 7 dage, hvis ikke før).

Men det snakker vi mere om, når du har udregnet dit ligevægtsindtag, sat dit mål og fundet frem til den helt rigtige sunde kostplan til dit kommende vægttab ...

Hvilken sunde kostplan til
vægttab er den rigtige for mig?

Hvilken sunde kostplan til vægttab er den rigtige for mig?

Længere nede på siden her finder du en større samling gratis, sunde kostplaner til vægttab, du frit kan snuppe dig en kopi af.

Men ... inden du vælger hvilken af de mange kostplaner, der passer bedst til dig og dine ambitioner, bliver du først nødt til at finde ud af, hvor mange kalorier du skal have om dagen for at opnå dit personlige vægttabsmål.

Til det formål, har jeg fået programmeret en intet mindre end genial kalorieberegner, som vil hjælpe dig med at udregne dit ligevægtsindtag og finde ud af hvor mange kalorier, du skal have om dagen (og dermed også hvilken kostplan, du skal vælge).

Den finder du på linket her (siden åbner i en ny fane, så du trykker bare).

Så det vil jeg gerne have dig til at gøre, inden du fortsætter.

Jeg venter på dig imens.

.

.

.

Har du fundet ud af hvor mange kalorier, du skal have om dagen for at opnå dit personlige vægttabsmål?

Godt.

Dit næste trin er at vælge den helt rigtige kostplan til vægttab ud fra din kalorieforbrænding og det unikke vægttabsmål, du lige har opsat for dig selv.

Det gør du sådan her:

  • Tag det tal du har fundet frem til med kalorieberegneren og rund op eller ned til nærmeste 100 (hvis kalorieberegneren f.eks. siger, at du skal spise 1526 kcal om dagen for at opnå dit mål, så rund ned til 1500 kcal)
  • Kig på på de mange sunde kostplaner til vægttab herunder og find den, der er tættest på det op- eller nedrundede tal, du lige har fundet frem til
  • Følg instruktionerne og tilvælg den ekstra gratis hjælp, du har lyst til at modtage som supplement til din kostplan, så du ved, hvad du skal gøre, når du ikke længere kan holde fast i den efter de første 7 dages tid

Og så er der ikke så meget mere at sige end; rigtig god fornøjelse og held og lykke med dit vægttab.

Spred lidt ❤️ og del kostplanerne

5K Delinger