Her er et screenshot af Fitnessformularen's aller første opslag nogensinde, som jeg har været helt tilbage og hente fra d. 27. november 2015.

Eller, når jo.

Inden du ser screenshottet.

Som jeg sagde i starten af historien, så hed Fitnessformularen faktisk slet ikke Fitnessformularen fra begyndelsen.

Jeg havde simpelthen være så opfindsom, at kalde mit nye (offentligt) foretagende projekt for ... erhm ... NoBullshit Vægttabsalliancen.

Yeees ...

Super kommercielt virksomhedsnavn med kæmpe potentiale for vækst i massemarkedet, ikke sandt?

Men ja ... det var nu engang det bedste navn mit dengang 22-årige hovede kunne komme op med ift. de ting, jeg havde tænkt mig at dele med folk.

Her er jomfruopslaget:

Image
Facebook har automatisk ændret NoBullshit Vægttabsalliancen til Fitnessformularen, når man går tilbage.

Læg mærke til:

"Husk, det jo ikke Ku Klux Klans seneste artikel du skal dele, det er rent faktisk viden, som rigtige mange mennesker kan gå hen og få det bedre af.".

Ja. Humoren var sgu on point fra start #ananasiegenjuice

Og bum. Så var jeg ellers i gang.

Siden da, er der sket ... ja, lad os bare sige en del.

Og der bliver ved, med at ske ... en del.

Hele tiden.

Indtil nu har jeg bl.a. interviewet et hav de største danske succeshistorier, for at finde ud præcis, hvordan de har tabt sig varigt, imens stort set alle andre ender med at brænde ud og miste motivationen på halvvejen ...

Disse fem seje mennesker heriblandt:

Image

Annette er nu endda blevet gruppecoach i Transformationsakademiet

Jeg har fundet den gruppe mennesker, jeg ønsker at hjælpe; nemlig travle kvinder med børn, fuldtidsjob og pligter langt op over ørene, som allerede har prøvet at tabe sig tusind gange før uden at få holdbare resultater.

Jeg har opgraderet min uddannelse som fysioterapeut med ekstrauddannelser som bl.a. vanecoach, personlig træner og kostvejleder.

Jeg har skrevet tonsvis af hjælpsomme artikler, bl.a. dem her:

Du kan se dem alle her.

Jeg har lavet en opskriftsbog som er blevet solgt over 2.000 gange:

Image

Jeg har lavet en massiv samling af 100% gratis kostplaner til vægttab.

Fået programmeret Danmarks bedste og mest avancerede kalorieberegner.

Haft et haft et hav af produkter på hylderne, som jeg er endt med at pille ned igen, som f.eks. mit månedlige 1-1 Vanecoachingforløb, mit gruppeforløb Start En Vægttabslavine På 30 Dage, mit store onlinekursus Projekt Spis Din Mave Flad samt flere hjemmetræningsprogrammer ...

... da jeg hele tiden fandt på bedre måder at bringe massiv værdi på.

Skabt et (efter min egen mening helt fantastisk) 7-dages mini-kursus, jeg giver væk gratis (måske kommer du lige derfra nu).

Skabt det vildeste medlemskabsprodukt, Din Personlige Lommetræner, som giver dig nye lækre madplaner med tilhørende indkøbslister hver uge, en bank med +150 lækre vægttabsopskrifter, træningsprogrammer både til centeret og stuen samt en kursusdel, der lærer dig alt omkring hvordan, du helt præcis skal spise for at opnå et varigt vægttab uden restriktioner, sult eller kalorietælleri.

Fået de vildeste anmeldelser ...

Og vigtigst af alt, så har jeg efter årevis af spekulation, mange tidligere de-tours og tusindvis af timers (til tider vanvittig) dedikation, skabt min endelige arv til de danske kvinder, der i de kommende år, gerne vil have den ultimative hjælp til at nå hele vejen ned til deres drømmevægt, om de vil tabe 5 eller 45 kg ...

... nemlig min stolthed, Transformationsakademiet, som vitterligt er det ultimative personlige coachingprogram, jeg har kunne sammensætte.

Så ja ... som du kan høre, er der altså sket lidt.

Men det her er stadig kun begyndelsen.

Jeg har mange vilde planer for, hvad der skal ske i de kommende år.

Så jeg håber, at du kigger dig lidt rundt her på siden, snupper dig nogle af mine gratis ressourcer og holder dig til ilden her i fremtiden, når jeg løbende offentliggør mine nyeste tiltag til mit kære nyhedsbrev.

Sørg i hvertfald som det mindste for at gennemgå mit gratis 7-dages mini-kursus Kickstart Dit Varige Vægttab, hvis ikke du allerede er i gang med det nu.

Det vil give dig en rigtig god start på den måde, du kommer til at tilgå vægttab på, resten af dit liv, hvis du vil gøre det i fællesskab med mig.

Og så må det være nok for nu.

Bedste hilsner,

Image
Image

Christian Øyen Dam

Stifter af Fitnessformularen